Sponsors

OR-Coach.nl helpt je gezag als OR te ontwikkelen.

Als OR-Coach.nl pakken wij het net even wat anders aan. Wij helpen medezeggenschap ontwikkelen in jouw organisatie door uit te gaan van het gezag dat jouw ondernemingsraad ontwikkelt. Waarop baseer je dat gezag, hoe vergroot je dat en hoe zorg je dat het beklijft – ook na de verkiezingen? Dat is steeds vertrekpunt van onze dienstverlening. Een ondernemingsraad met gezag speelt een essentiële rol in de besturing van je zorginstelling – samen met management, bestuurder, toezichthouders en cliëntenraad. Wij hebben ervaring in alle hier genoemde rollen en zien de optimale samenwerking van al deze partijen als onze bijzondere expertise. Naast het verzorgen van trainingen, coaching en advies over de meer alledaagse thema’s in de OR-praktijk.

WissemaGroup helpt de ondernemingsraad zijn idealen waar te maken.  Mensen die kiezen voor de medezeggenschap zijn mensen met idealen. Voor het realiseren van je idealen kun je soms wel wat hulp gebruiken. Daar is WissemaGroup voor.  

WissemaGroup helpt ondernemingsraden hun team en medezeggenschapswerk vorm te geven vanuit een gedeelde en idealistische visie, verzorgt trainingen in samenwerkings- en medezeggenschapsvaardigheden en ondersteunt (en verzorgt ook wel projectleiding) bij ingewikkelde adviesprocessen zoals over fusies, overnames en outsourcing. 

Medezeggenschap staat niet stil. In veel organisaties wordt geëxperimenteerd met nieuwe vormen van medezeggenschap om medewerkersbetrokkenheid om een moderne leest te schoeien en de kennis van de hele organisatie te benutten voor de beste beslissingen. WissemaGroup adviseert ondernemingsraden en hun bestuurders over moderne vormen van medezeggenschap en kan helpen de best passende vorm te implementeren

OR-Ondersteuning biedt hulp op diverse terreinen:

De beste match tussen ambtelijk secretaris en OR. 
Samen met u werken we continue aan de verdere professionalisering van de medezeggenschap, in de breedste zin van het woord. Professionalisering door nauwe samenwerking met diverse partnes in het OR-vak. Ook korte lijnen met onze opdrachtgevers…
Uw verkiezingen, onze zorg!

Verkiezingen voor de PVT, OR, OC, GOR. Een wederkerend en tijdrovend traject waar 100% nauwkeurigheid noodzakelijk is! Verkiezingen OR biedt u de mogelijkheid om het totale verkiezingstraject of delen hiervan uit te besteden.
Dé wegwijzer naar uw OR-trainer of adviseur!

Op deze zoek en beoordelingssite kunt u gericht zoeken op specialisatie, doorklikken naar de verschillende websites van trainers en adviseurs en de beoordelingen lezen van collega OR-leden en ambtelijk seretarissen.

OR-opleidingen van HBU Training en advies. Bij HBU training en advies een maatwerktraining voor elke ondernemingsraad

Je bent enorm betrokken bij jouw bedrijf of organisatie. Daarom zit je in de personeelsvertegenwoordiging of OR. Maar soms bekruipt je het gevoel dat er meer inzit dan jij eruit haalt. Volg een van onze OR-opleidingen en krijg tools om écht invloed uit te oefenen. Of je nou een groentje of oude rot in het vak bent, bij ons vind je een maatwerktraining die bij jou past. Humor, confrontatie en leren een ideale combinatie.

Lachend het spel leren spelen bij HBU training en advies
Herken je dit? Collega’s die niet goed weten wat jij allemaal voor ze doet in de OR. Het gevoel hebben dat je handvatten mist om écht invloed uit te oefenen. Je bent niet de enige. OR-werk kan knap lastig zijn. Maar dat hoeft niet. Als je het spel eenmaal weet te spelen, zonder dat je verdrinkt in wetten en regeltjes, ga jij er veel plezier in krijgen. En boek je resultaat. Hoe je dat spel met plezier speelt, leer je in een van onze OR-opleidingen.

Altijd opleiding van HBU Training en advies die bij jouw OR past.
HBU Training en advies maakt deel uit van MZOO, De gratis online medezeggenschaps-community van Nederland voor uitwisseling, kennis en online leren.

© Lomoz | Alle rechten voorbehouden
Volg ons  —