Skip to main content

Uitnodiging LOMOZ-ledendag op woensdag 6 maart 2024

Uitnodiging en programma ledendag LOMOZ op woensdag 6 maart 2024.
Inloop vanaf 09.30 uur, programma van 10.00 tot 15.45 uur.
Locatie: Landgoed Zonheuvel Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn.
-----------------------------------------

Beste leden van LOMOZ,
Op woensdag 6 maart 2024 hopen wij weer velen van jullie te ontmoeten op de LOMOZ ledendag. We hebben met de hulp van onze sponsoren de dag kunnen vullen met elf verschillende workshops, waaruit jullie er per deelnemer twee (één per dagdeel) kunnen kiezen. We verblijven wederom in de mooie omgeving van het Landgoed Zonheuvel. Aanmelden kan alleen digitaal via de aanmeldknop in deze uitnodiging. I.v.m. de eisen van de locatie kan aanmelden max. tot donderdag 15 februari, 17 uur. Geen inloggegevens meer bij de hand? Je kunt altijd direct een nieuw account aanmaken onder de knop ‘programma en aanmelden’ (onderaan de pagina). Namens elke ondernemingsraad (lid van LOMOZ) kunnen maximaal drie personen zonder verdere kosten deelnemen. Bij meer aanmeldingen per OR (zolang er plaats is) moeten wij de kosten van de locatie, € 70,- per persoon, doorberekenen. De OR ontvangt daarvoor achteraf een rekening.
Er is een ruime keuze aan workshops, maar het aantal deelnemers is niet altijd onbeperkt, dus als je een sterke voorkeur hebt voor bepaalde workshops, wacht niet te lang en meld je snel aan.
Deelnemers krijgen een LOMOZ-cardcord, waarmee zij gedurende deze dag toegang krijgen tot de workshops en de lunch. Wie dat wil kan daar ook een etiket met de eigen naam in doen. De cardcords ontvangen wij aan het einde van de dag graag weer terug.
LOMOZ-bestuursleden zijn herkenbaar aan een cardcord met rode naamkaart. Spreek ons gerust aan als je vragen of tips (of complimenten) hebt. Bij verhindering mag je je altijd laten vervangen door een collega. Berichten van verhindering en dringende vragen stuur je naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Graag tot ziens op woensdag 6 maart 2024.

Programma en aanmelden: https://www.lomoz.org/voor-leden/aanmelden-ledendag