Skip to main content

Kerstgroet

dec2023Lieve collega’s, beste leden van LOMOZ, 

Het afgelopen jaar hebben we, als vanouds, weer velen van jullie mogen ontmoeten op onze vier ledendagen op Landgoed Zonheuvel in Doorn.

In ons jaarverslag over 2023, dat begin volgend jaar zal verschijnen, kunnen jullie er meer over lezen en ook over de andere netwerk-activiteiten om de medezeggenschap in onze sector te bevorderen.

Voor 2024 staan weer vier ledendagen op het programma. Welke thema’s op die dagen behandeld zullen worden, bespreken wij op een beleidsdag voor het LOMOZ-bestuur in januari 2024.

Afbeelding1De eerste ledendag in 2024 zal zijn op woensdag 06 maart 2024; houd hem vast vrij! De uitnodiging met het programma volgt in januari 2023, met de aanmeldlink daarbij. Eerder aanmelden is helaas niet mogelijk.

Voor de rest van 2024 op de planning, steeds op woensdagen en op Landgoed Zonheuvel in Doorn: 29 mei, 18 september en 06 november 2024.

Meer informatie over de ledendagen komt tijdig per mail naar onze leden toe en verschijnt dan ook op de website.

Ons algemene emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. blijft altijd bereikbaar. Maar… jullie weten: wij zijn geen organisatie met medewerkers, maar een kleine groep enthousiaste vrijwilligers, die zich in vrije tijd met LOMOZ-zaken bezighouden naast onze vaste dagelijkse bezigheden. Dat houdt de contributie laag, maar soms kan daardoor een antwoord op je mail wel eens éven op zich laten wachten, zeker in vakantietijd en rond feestdagen. Een antwoord komt evenwel, een enkele keer wat later, altijd.

We eindigen deze korte nieuwsbrief met jullie plezierige feestdagen te wensen, thuis of op het werk.

Gezondheid en geluk (en graag tot ziens) in 2024. 

Een hartelijke decembergroet van het LOMOZ-bestuur:  

Annelies, Corien, Franca, Janneke, Marja en Wilma