Skip to main content

Ledendagen 2022 en 2023

Lieve collega’s, beste leden van LOMOZ,

In ons jaarverslag over 2022, dat begin volgend jaar zal verschijnen, kunnen jullie er meer over lezen: in 2022 hebben wij, na nog één digitale -, ook weer drie ledendagen op Landgoed Zonheuvel in Doorn kunnen houden, inclusief onze uitgestelde jubileumviering in juni van dit jaar (We bestaan inmiddels ruim 42 jaar!)

Het was fijn om op deze goedbezochte dagen weer zoveel leden persoonlijk te kunnen ontmoeten.
Ook de laatste ledendag, op woensdag 7 december jl., was een fijne dag, met zowel ’s morgens als ’s middags workshops naar keuze en genoeg tijd om tijdens de koffiepauzes en de goed verzorgde netwerklunch met collega-OR-leden te kunnen bijpraten.
Het aantal aanmeldingen voor deze dag overtrof onze verwachtingen, maar gelukkig hebben wij, ook op het laatste moment nog, voor alle aanmelders een plekje kunnen vinden.

Voor 2023 staan weer vier dagen op het programma. Welke thema’s op die dagen behandeld zullen worden, bespreken wij op een beleidsdag voor het LOMOZ-bestuur in januari 2023. De eerste ledendag in 2023 zal in elk geval zijn op woensdag 1 maart 2023; houd hem vast vrij! De uitnodiging met het programma volgt half januari 2023, met de aanmeldlink daarbij. Eerder aanmelden is helaas niet mogelijk.

Voor de rest van 2023 op de planning, steeds op woensdagen en op Landgoed Zonheuvel in Doorn:
31 mei, 20 september, 15 november 2023. Meer informatie over de ledendagen komt tijdig per mail naar onze leden toe en verschijnt dan ook op de website.

Zoals een aantal van jullie hebben bemerkt, waren er soms problemen met het ledendeel op onze website. We kregen die niet altijd goed opgelost. Daarom wordt op dit moment gebouwd aan een heel nieuwe website, met hopelijk wél een goed werkend ledendeel voor iedereen. Als de website, hopelijk nog eind dit jaar, online gaat, laten we dat natuurlijk weten, maar als ie in de tussentijd eens hapert, dan kan dat komen door de testfase, waarin de website nu verkeert.

kerst.jpgOns algemene emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. blijft altijd bereikbaar. Maar… jullie weten: wij zijn geen organisatie met medewerkers, maar een kleine groep bevlogen vrijwilligers, die de LOMOZ-zaken behartigen naast onze andere dagelijkse bezigheden. Soms kan dan ook een antwoord op je mail wel eens éven op zich laten wachten, zeker rond de feestdagen, maar een antwoord komt, een enkele keer wat later, altijd.

Rest ons jullie op het werk of thuis plezierige feestdagen te wensen en gezondheid en geluk in 2023.

Graag tot dan!

Een hartelijke decembergroet van het LOMOZ-bestuur:

Annelies, Corien, Franca, Jamie, Janneke, en Wilma