Logo Lomoz

LOMOZ, zORg voor medezeggenschap

 

 

 

'zORg voor een goede CAO'

Op 27 maart 2019

Vooraankondiging LOMOZ-themadag op woensdag 27 maart 2019

Op de LOMOZ-themadag op 27 maart gaan we ’s middags, sectorgewijs in drie of vier groepen, in gesprek met bestuurders / onderhandelaars van de vakbonden over de CAO’s in onze sectoren.
’s Morgens bereiden we ons voor: Paul Becht van de Wissema Group zal een presentatie houden over het opnemen van werkdruk verlagende maatregelen in de CAO. De Voort Advocaten, sinds 1 januari sponsor van LOMOZ, zal een inleiding verzorgen over de relatie OR – CAO – vakbond.

Programma zal er ongeveer als volgt uitzien:

09.30   Inloop met koffie, thee en koek
10.00   Opening door Ingrid Meijer, voorzitter LOMOZ
10.10   De OR, de CAO en de vakbonden – door De Voort Advocaten
10.50   Koffie- en theepauze
11.10   Werkdruk en de CAO – door de Wissema Group
12.00   Netwerklunch
13.00   Ledenvergadering (programma volgt nog)
13.30   In drie of vier groepen gesprek met vakbondsbestuurders / -onderhandelaars:
            * Gehandicaptenzorg:
            * GGZ:
            * VVT:
            * Ziekenhuizen:
14.45   Plenaire afsluiting

Het definitieve programma volgt na 18 februari

Nu al vragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

INSCHRIJVEN? Klik hieronder op de knop "Lees verder" en vervolgens, boven in het scherm op de website, op "Deelnemen". Vul het formulier in en druk op "Verzend Aanmelding"!


Lees verder

Disclaimer

Alle informatie in deze nieuwsbrief is alleen voor informatieve doeleinden. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld, kan LOMOZ niet instaan voor de juistheid en accuraatheid daarvan. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik of het misbruik van de informatie. Bovenstaande geldt ook voor de links naar andere websites via deze nieuwsbrief. Het plaatsen van advertenties houdt geen aanbeveling van LOMOZ in.