Themadag 29 maart 2017: Inspectie(s) in Zorg en Welzijn, hulpmiddel of drukmiddel?

29 maart 2017
Geplaatst door Henny Aalbers
Categorieën: Studiedagen
Gezien: 5094

INSCHRIJVEN? Klik op de knop "Deelnemen" boven in dit scherm (OP DE WEBSITE), vul het formulier in en druk op "Verzend Aanmelding"!

Programma Themadag: Inspectie(s) in Zorg en Welzijn, hulpmiddel of drukmiddel?
Op woensdag 29 maart 2017 organiseert LOMOZ een themadag over de rol van de OR bij de inspecties door de Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid en de Inspectie Gezondheidszorg.
Bij de Inspectie SZW heeft de OR, zoals de meesten van jullie zullen weten, ‘vergezelrecht’. Bij de inspecties van de Inspectie Gezondheidszorg is dat niet het geval, maar komen de uitgebrachte rapporten vaak wel ter sprake in het overleg tussen OR en bestuurder.
Daarom nodigen wij je uit voor deze themadag, waarin inspecteurs van beide organisaties je op een interactieve tocht zullen ‘meenemen’ in hun werk.
Kruip in de huid van de inspecteur en kom luisteren en meedoen.

10.00 – 15.15 Duur van het programma.

Mw. Els van der Heijden - de Wit, inspecteur inspectie SZW - www.inspectieszw.nl - vertelt hoe een inspectie in z’n werk gaat, geeft tips voor de vergezellende OR-vertegenwoordigers, laat jullie actief meedenken en –doen en laat de internettool www.zelfinspectie.nl zien.
Er zal ruimte zijn voor vragen.

Mw. dr. Marina A.W. Eckenhausen, Hoofd Medisch Specialistische Zorg, Inspectie voor de gezondheidszorg - www.IGZ.nl - zal jullie virtueel meenemen in het werk van de inspecteur gezondheidszorg.
Ook hier zal ruimte zijn voor jullie eigen inbreng en vragen.

INSCHRIJVEN? Klik op de knop "Deelnemen" boven in dit scherm (OP DE WEBSITE), vul het formulier in en druk op "Verzend Aanmelding"!