Kosteloos te volgen webinar van Trainiac op donderdag 25 februari 2021 van 15.00 tot 17.00 uur:

Gratis te volgen webinar over 1) actualiteiten in de medezeggenschap en 2) succesvol online vergaderen. Meer info en aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. webinar Lomoz

Als OR- of PVT in de zorg is het belangrijk bij te blijven betreffende de ontwikkelingen op het gebied van medezeggenschap. Wil je niet achter de feiten aan lopen en op de hoogte blijven van de actualiteiten in de medezeggenschap in de zorg? Bezoek dan ons webinar waar wij jou informeren over de belangrijkste ontwikkelingen.

Onderwerpen

Actualiteiten in Medezeggenschap door Marc Kuipers
Begin 2021 zijn er weer veel zaken waar jij als OR-lid mee te maken krijgt. Marc Kuipers neemt op actieve wijze de actualiteiten uit de medezeggenschap met je door. Er wordt ingegaan op recente ontwikkelingen in het (arbeids)recht en actuele uitspraken op het gebied van de WOR. Ook gaan we in op actualiteiten in de medezeggenschap in de zorg en welzijn. In korte tijd ben je weer helemaal bij!

Invloed op de online vergadering door Nikki van Zunderd

Online vergaderen is voor vele de nieuwe standaard, met de OR en de bestuurder. Dit brengt ook nieuwe uitdagingen met zich mee die je eerder niet had. Met enkele handige tips, kun je de vergadering positief beïnvloeden waardoor het prettiger verloopt en je punt (nog) beter overkomt. Dit wordt uitgelegd aan de hand van de '7 geheimen van beïnvloeden' door Robert Cialdini.
Datum : donderdag 25 februari 2021- 15.00 - 17.00
Deelname is kosteloos!


Schrijf je NU in door een email te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. webinar Lomoz